Μαρινάκης: «Βόμβα» με πασίγνωστο δημοσιογράφο στο κανάλι του εφοπλιστή

Η εμφάνιση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα στη Συγγρού, παρά το γεγονός ότι συνεργάζεται με τα «Νέα», δείχνει – σύμφωνα με πληροφορίες – , ότι …ασχολείται με το νέο στο διαδικτυακό κανάλι, της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαριστεί,  εάν ο δημοσιογράφος θα αναλάβει δική του εκπομπή ή αν θα έχει ρόλο σχολιαστή. 

Η πρεμιέρα και οι παρουσιαστές

Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη πλησιάζει.Ο νέος σταθμός θα ονομάζεται One Channel θα προβάλλεται αρχικά διαδικτυακά, μέσω web tv, και θα έχει 8ωρο πρόγραμμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real” θα είναι στον αέρα για 8 ώρες, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του καναλιού είναι η 30ή Απριλίου. Τη μερίδα του λέοντος στο 8ωρο πρόγραμμα θα έχει το δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος και θα ξεκινά στις 21:00.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην παρουσίαση εκπομπών, κυρίως με θεματολογία για την πολιτική επικαιρότητα, θα είναι και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Φουσκίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Το κανάλι θα στεγάζεται στο κτίριο όπου λειτουργούν τα “Νέα” και το “Βήμα”. Όπως αναφέρει η “Real”, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει και δημοσιογράφος του ΔΟΛ που δεν είχε συχνή τηλεοπτική παρουσία μέχρι πρότινος.

Share |