Μαρία Σολωμού: «Δεν θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία λίφτινγκ»

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΟΚ!'' αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής και της τέλειας σιλουέτας της και δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά και σε διάστημα τριών μηνών έχασε 22! «Τα έχασα χωρίς διατροφή. Προφανώς είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου...».

«Δεν έχω άγχος με τα κιλά, δεν ζυγίζομαι συχνά. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει βάρος ή όχι. Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου. Μου αρέσουν οι λιχουδιές. Έχω αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και τα γλυκά. Δηλαδή μπορεί να φάω τα βραστά λαχανικά μου και το ψητό κρέας ή το ψάρι και μετά να φάω δύο πάστες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα... Τώρα διανύω την περίοδο όπου μπορεί να φάω μία φορά την εβδομάδα γλυκό, το οποίο είναι σπάνιο για μένα. Κανονικά τρώω κάθε μέρα...».

Όσο για το αν αγχώνεται που περνάει ο χρόνος «Και βέβαια αγχώνομαι με τον χρόνο που περνάει, υπάρχει άνθρωπος που δεν αγχώνεται που γερνάει; Καθόλου φίλος δεν είναι. Δεν συμπαθώ το χρόνο που περνάει από όλες τις απόψεις, ούτε από το γήρας ούτε από τις στιγμές που φεύγουν. Θα ήθελα ένα pause στον χρόνο... Ακόμα δεν έχω δει την πρώτη μόνιμη ρυτίδα. Έχω ρυτίδες έκφρασης από τα 15 μου. Περνώντας βέβαια ο καιρός βλέπεςι αλλαγή. Βλέπεις τη χαλάρωση του δέρματος...

Σαφέστατα θα μπορούσα να κάνω κάτι, το οποίο όμως δεν θα ήταν μόνιμο. Δεν θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία λίφτινγκ. Θα φοβόμουν πάρα πολύ. Θα προτιμούσα εναλλακτικές μεθόδους, όχι κάτι που σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως κάποιο λέιζερ αναζωογόνησης, τεχνικές δηλαδή που σου δίνουν περισσότερη λάμψη».

Share |