Μαρία Μπεκατώρου: «Θα είμαι μια αγχωμένη μαμά»

Η Μαρία Μπεκατώρου αν και βρίσκεται στην τηλεόραση περίπου δύο δεκαετίες, έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια στο ευρύ κοινό. Οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν μετά την συμμετοχή της στο "Just the two of us", ενώ φέτος θα παρουσιάζει το "Master Chef Junior Junior".

Η εκπομπή της στο Τηλεάστυ άλλαξε ώρα και θα πέσει τώρα απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη. «Αν με ρωτήσεις ποιοι είναι σταρ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πω χωρίς να το σκεφτώ “η Ελένη και ο Σάκης”. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ, είναι συνεχώς στα εξώφυλλα και το κοινό θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή τους. Έχεις δίκιο, είναι πολύ αστείο που έπειτα από τόσα χρόνια, μετακομίσαμε ταυτόχρονα με την Ελένη στη μεσημεριανή ζώνη. Για την ακρίβεια, ο κύριος Καρατζαφέρης μού το είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο. Εντάξει, στη δική μου περίπτωση τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πόσος κόσμος με βλέπει, αλλά θεωρώ ότι αν θέλουν να σε δουν, θα σε ψάξουν όποια ώρα και αν πας. Πρέπει επίσης να σου πω πως όλα αυτά τα χρόνια, επειδή η εκπομπή μου τέλειωνε στις δώδεκα, παρακολουθούσα αμέσως μετά την Ελένη (...). Είναι αλήθεια ότι μου είχαν ζητήσει στο παρελθόν να δουλέψω σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής, αλλά και να γίνω μέλος της ομάδας πρωινής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι».

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!" και για το ενδεχόμενο της μητρότητας: «Νομίζω ότι θα είμαι μια μαμά που θα αγχώνεται, μπορεί και να κακομάθω λίγο το παιδί μου, γιατί είναι πιο επικίνδυνο όταν γίνεσαι μαμά σε μεγάλη ηλικία. Εκεί πιστεύω ότι ο Αντώνης μου θα φέρνει την ισορροπία, θα είναι πιο ψύχραιμος. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην οικογένεια και την τηλεόραση; Δεν θέλει καν ρώτημα, πιστεύω. Νομίζω, όμως, ότι μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο. Έπειτα από αυτό που συνέβη με μένα, είμαι πλέον σίγουρη πως όλα στη ζωή συμβαίνουν όταν πρέπει. Στη ζωή μου δεν κυνήγησα τη δημοσιότητα, δεν επιδίωξα την επιτυχία, δεν έψαξα τον άντρα που θα παντρευτώ, όλα έγιναν τυχαία και όμορφα, χωρίς να το περιμένω. Αν κυνηγάς κάνεις λανθασμένες επιλογές, γιατί γίνεσαι βιαστικός και η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος.

Share |