Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν πρόκειται να βάλω τρίτο στεφάνι»

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί, το γάμο και για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Μιλώντας για την κρίση και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”: «Με την κρίση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και κυρίως για τα παιδιά που μεγαλώνουν. Δεν ξέρεις πως θα είναι στο μέλλον η χώρα και αναρωτιέσαι αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις», είπε και πρόσθεσε: «Γενικώς, δεν προγραμματίζω τίποτα, πιστεύω στην τύχη και σε μια δύναμη που οδηγεί τα πράγματα».

Όσον αφορά το θέμα με το επίδομα τρίτεκνου της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρία ανέφερε: «Σε μια χώρα που οι μισοί δηλώνουν ανάπηροι. Ήταν υπερβολή ο ντόρος για την Ελένη Μενεγάκη και το επίδομα».

Στην ερώτηση αν θα έκανε τρίτο παιδί ή τρίτο γάμο, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Τρίτο παιδί μπορεί, αν και είμαι λίγο μεγάλη. Είναι λίγο βαρύ να ξυπνάω μέσα στη νύχτα, επειδή το πονάνε τα δοντάκια του. Παρόλα αυτά, επειδή αγαπώ τα παιδάκια δεν το αποκλείω. Τρίτο στεφάνι, όμως, όχι, δεν με ενδιαφέρει».

Share |