Μαρία Λουίζα Βούρου: Οι διάσημοι στα bazaar αγάπης! Δείτε φωτογραφίες...

Ναι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!! Χαίρομαι τόσο πολύ! Όχι μόνο για τους φανταστικούς στολισμούς και τα δωράκια αλλά γιατί υπάρχουν ακόμη ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι. Τη Δευτέρα 3/12 πραγματοποιήθηκε στο Ekali club το ultimate christmas bazaar!! Ενα φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώθηκα από την Only for you με τη συγκλονιστική υποστήριξη της καλής μου φίλης Σαμάνθας Αποστολοπούλου, η οποία είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες αφού αγαπάει πολύ να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο!

Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώθηκε το συγκεκριμένο bazaar και μέρος το χρημάτων προσφέρθηκε στην Ελεπαπ! Φυσικά και δεν θα μπορούσα να λείπω! Ήταν ακόμα πιο όμορφο και φανταστικό από πέρσι! Πολλά όμορφα πράγματα όπως στολίδια, ρουχαλάκια παιδικά και γυναικεία , αξεσουάρ, γούρια, ανθοσυνθέσεις, πενταμόστιμα γλυκά, κοσμηματάκια.. Και ένα σωρό άλλες επιλογές για τους παρευρισκόμενους! Οι οποίοι ξεπέρασαν τους 3000!! Εγώ με το κινητό κατέγραψα το κλίμα και όσους επώνυμους φίλους ήταν εκεί για να στηρίξουν με τη σειρά τους το φιλανθρωπικό αυτό έργο!!

Πάμε να δούμε:

- Κατερινα Ευαγγελινου. Εννοειται πως η φιλεναδούλα μου ήταν εκεί όπως πέρσι! Ψώνισε νόστιμα γλυκάκια για την οικογένεια της

- Κατερίνα Καινούριου και Σαμάνθα Αποστολοπούλου! Η όμορφη Κατερίνα ξέκλεψε λίγο χρόνο απο τις υποχρεώσεις της και εμφανίστηκε με σούπερ διάθεση!

- Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη! Οι δύο κουμπάρες και μανούλες, αφού και το Σταματινάκι θα γίνει μαμά σε λίγους μήνες, ψώνισαν μοδάτα μαντίλια!

- Γιώργος Σατσίδης! Ο συνάδελφος παρουσιαστής του MTV greece έδειξε ενδιαφέρον για τις Χριστουγεννιάτικες ανθοσυνθέσεις!

- Δημήτρης Παπανικολάου! Από τον αθλητικό τομέα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και εκείνος! ( και πολύ ψηλός!! Χιχι) ήρθε μαζί νε τη γυναίκα του και την κορούλα τους!

- Νικολέττα Ράλλη! Dancing with the stars girl! Αφησε το χορό για λίγο και ήρθε να ψωνίσει και να δοκιμάσει γλυκάκια!!

Επίσης σας έχω φωτογραφίες από το χώρο του bazaar και από δραστηριοτητες που έγιναν για τα παιδάκια!! Όλο είχαν τρελαθεί απο τη χαρά τους και έπαιζαν συνέχεια.!! Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα και ανυπομονώ για του χρόνου!! Καλά Χριστούγεννα!!! ( το είπα και στο προηγούμενο κείμενο και θα λέω συνέχεια!! Χιχι)

ΥΓ. Όσο για μένα.. Ε πήρα στολιδάκια για το δέντρο μου και ένα πολύ όμορφο μαντήλι..
ΥΓ 2. Α.. Εεε κάτι γλυκάκια.. Δεν έχω φώτο γιατί τα έφαγα κατευθείαν!!
 

Share |