Μαρία Ηλιάκη: Είναι έγκυος; Αυτή είναι η αλήθεια!

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», όπου αναφέρθηκε στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε αν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

 

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι, μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά δεν θα το ήξερες;”».

 

Για το πόσο συχνά πάει στην Ελβετία στον σύντροφό της, είπε: «Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία. Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι».

 

Για το αν της λείπει η τηλεόραση, ανέφερε: «Η τηλεόραση μου λείπει τόσο ώστε να μην αγωνιώ πότε θα γυρίσω. Μου λείπει η καθημερινότητα στο γραφείο, οι τεχνικοί, τα γέλια, η δημιουργικότητα, αλλά δεν αγωνιώ. Θα γυρίσω στην τηλεόραση. Τελεία».

 

Τέλος αναφέρθηκε στο πως περνάει την ώρα της στο σπίτι, λέγοντας πως είναι φαν του Greece's Next Top Model.

Share |