Μάνος Γαβράς: «Με ελκύουν οι γυναίκες που έχουν στοιχεία της μαμάς μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή "Movies & Stars" βρέθηκε την Τετάρτη ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός που πλέον έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό όπου "χτίζει" την καριέρα του μίλησε για όλους και για όλα.

«Οι γυναίκες που είχα σχέση, που αγάπησα και αγαπώ, είναι εκείνες που μου θυμίζουν γυναίκες της Κρήτης, που έχουν στοιχεία πατροπαράδοτα, της μάνας μου, που μπορώ να θαυμάσω και να εκτιμήσω. Τέτοιες γυναίκες με ελκύουν να τις ερωτευτώ και να τις αγαπήσω και να κάνω σχέση. Από εκεί και πέρα, μου αρέσουν οι σέξι, κλασάτες γυναίκες», δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη μιλώντας για τα θηλυκά που τον ελκύουν.

Επιπλέον τόνισε πως είναι φαν των μελαχρινών κοριτσιών ενώ ανέφερε ως παράδειγμα μιας πολύ ελκυστικής κοπέλας, την Τόνια Σωτηροπούλου. Πάντως δυσαρέστησε τις θαυμάστριες του καθώς δήλωσε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα δεν είναι καλό το κλίμα εδώ και γι' αυτό υπάρχει τέτοιο κύμα μεταναστών από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο στην Αμερική. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις έναν ρόλο στο Λος Άντζελες, εκεί δεν υπάρχουν χάρες. Το χρήμα και το με ποιον θα πας δε μετράει στο Χόλιγουντ. Είναι πιο αξιοκρατικό το σύστημα», είπε ολοκληρώνοντας.

Share |