Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με "καυτά" σορτσάκια! Δείτε φωτογραφίες...

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει στο περιοδικό Shape για το Μύρωνα Στρατή, το Master Chef, για το ποιος μαγειρεύει στο σπίτι τους καθώς επίσης και το αν σκέφτεται να πατρευτεί. Συνάμα φωτογραφήθηκε με καυτά σορτσάκια αποδεικνύοντας πόσο σέξι είναι...

Ο αγαπημένος σου, Μύρωνας Στρατής, είναι καλύτερος μάγειρας από εσένα;
Είναι ο καλύτερος μάγειρας απ' όλους! Ενδεχομένως να υπερβάλλω λίγο, άλλα όντως αγαπάει πάρα πολύ τη μαγειρική, μελετάει πολύ και πειραματίζεται συνέχεια. Εγώ δεν έχω ούτε το ένα δέκατο των γνώσεών του σε αυτά τα πράγματα.

Πρόσφατα μίλησες δημόσια για τις κρίσεις πανικού που ξεκίνησαν από την εφηβεία σου. Τι σε έκανε να μιλήσεις για αυτό;
Μίλησα γιατί δε μου αρέσει να θεωρούνται αυτά τα θέματα ταμπού. Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι μου έχει συμβεί, γιατί κάποιος που περνάει το ίδιο μπορεί να νομίζει ότι συμβαίνει μόνο σ' εκείνον. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι' αυτό ή να φοβάσαι να το επικοινωνήσεις. Και επιπλέον ήθελα να πω ότι, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, τελικά μπορείς να τις νικήσεις και να τις ξεπεράσεις.

Σκέφτεσαι καθόλου το γάμο; Ακούσαμε κάτι φήμες πρόσφατα...
Δεν τον σκέφτομαι και δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που τον ονειρευόντουσαν μεγαλώνοντας. Όμως, όταν είναι να συμβεί, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ χαλαρό, μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάω (όχι με καλέσματα-υποχρεώσεις) και άπειρο χορό για ώρες.

Share |