Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί δε θέλει να παντρευτεί ακόμη;

Άν και είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή διστάζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και βλέπει το κεφάλαιο οικογένειας και γάμου , κάτι σαν μακρινό όνειρο. Μπορεί να φωτογραφήθηκε για ένθετο γάμου με νυφικά αλλά στα λεγόμενά της καταλαβαίνουμε ανασφάλειες και τα θέλω της.

- Σκέφτηκες ποτέ σε κάποια σχέση σου να παντρευτείς;
«Να προχωρήσω τη σχέση, ναι, αλλά όχι να παντρευτώ. Είναι απογοητευτικές οι εποχές για να σκεφτείς ότι θα ανοίξεις σπίτι και θα κάνεις οικογένεια. Αν δεν αισθανθώ σιγουριά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο γάμος θα είχε να κάνει με απόκτηση παιδιού, αλλά θέλω να μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Μου φαίνεται λίγο μακριά ακόμη».

- Το νυφικό που θα βάλεις το φαντάζεσαι;
«Όχι ιδιαίτερα. Άσε που δεν μου αρέσουν τα νυφικά-τούρτες, ούτε τα πριγκιπικά. Αν και όποτε παντρευτώ, ο γάμος μου θα είναι απλός και χίπικος! Χωρίς πολύ φανφάρα και μόνο με αγαπημένο μου κόσμο. Δεν μπορώ τα ψυχαναγκαστικά πλαίσια, όπου πρέπει να καλέσεις κόσμο, χωρίς να το θέλεις πραγματικά».

- Πως φανταζόσουν τον ιδανικό άνδρα όταν ήσουν μικρη;
«Θυμάμαι πως με άγχωνε πάντα το να µην είναι άνθρωπος που να µου δηµιουργεί ανασφάλεια. Θέλω να έχω ασφάλεια. Και δεν ήθελα ποτέ να είµαι σε σχέση που να βαριέµαι. Να είναι σκέτα ωραίος και να µην µπορούµε να γελάσουµε. ∆εν θέλω να ρουτινιάζουν οι σχέσεις. Πάντα βρίσκεις τρόπους να ανανεώνεται η κατάσταση».

- Τα έχεις βρει αυτά τα στοιχεία στον Μύρωνα Στρατή;
 «Ναι, τα έχω βρει».

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 

 

 

 

 

 

Share |