Μαίρη Κούστας: Η ηθοποιός και συγγραφέας από τη Μελβούρνη με τις 23 εξωσωματικές

Χρειάστηκαν 23 εξωσωματικές, οι 15 στην Αυστραλία, για να αποκτήσει τον κορούλα της η διάσημη στην Αυστραλία, Ελληνοαυστραλή ηθοποιός, Μαίρη Κούστας.
 

"Εμείς στην ομογένεια σας αγαπάμε πιο πολύ από ό,τι μας αγαπάτε εσείς. Να ανοίξετε την καρδιά σας και να μην μας λέτε Αυστραλούς, αλλά Έλληνες", είπε συγκινημένη η κ. Κούστας.

Επί 10 χρόνια προσπαθούσε να κάνει παιδί, είχε κάνει 15 εξωσωματικές στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα να κάνει και εδώ κάποια προσπάθεια. Γνώρισε τον κ Πάντο Κωνσταντίνο, γενικό γραμματέα της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών, ο οποίος είναι επίσης Έλληνας της Αυστραλίας και εκείνος της χάρισε την 4χρονη σήμερα Δήμητρα.

παντοσ

Μάλιστα στο πλαίσιο της έναρξης του συνεδρίου και μετά την ομιλία της κυρίας Κούστας, οι σύνεδροι της έκαναν έκπληξη την τούρτα για τα 4α γενέθλια της μικρής Δήμητρας. Το κλίμα ήταν άκρως συγκινητικό και φορτίστηκε ακόμα περισσότερο όταν τον κ. Πάντο ευχαρίστησαν επίσης η μητέρα και ο πατέρας της Ελληνοαυστραλής ηθοποιού και συγγραφέα.

συνολικη κουστασ

πατ και μωρο

Στη συνέχεια η κ. Κούστα κάλεσε στο βήμα και μια ακόμα Ελληνοαυστραλή που απέκτησε παιδί με την βοήθεια του κ. Πάντου μετά την περιπέτεια λευχαιμίας που αντιμετώπισε.

Πηγή: iatropedia.gr

Ευχαριστούμε τον κ Πάντο Κωνσταντίνο, γενικό γραμματέα της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών
Share |