Μάγεψε ο Νίκος Αλιάγας στα γαλλικά μουσικά βραβεία! (video)

Ο δικός μας Νίκος Αλιάγας μάγεψε στα γαλλικά μουσικά βραβεία. Τα 13α βραβεία NRJ, που η τελετή απονομής τους πραγματοποιήθηκε στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες και μεταδόθηκε από το γαλλικό κανάλι TF1, κέντρισαν το ενδιαφέρον της διεθνούς showbiz, ενώ οι κυρίες της μουσικής έκαναν τα πάντα για να ξεχωρίσουν περπατώντας στο κόκκινο χαλί!

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο παρουσιαστής της φαντασμαγορικής βραδιάς και, όπως έγραφαν τα ξένα έντυπα, για ακόμη μια φορά τα έδωσε όλα επί σκηνής εντυπωσιάζοντας το γαλλικό κοινό. Εκεί όμως ήταν και η Ληδία Παπαϊωάννου, η οποία καθώς ανήκει στον αντίστοιχο αθηναϊκό μουσικό σταθμό δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή. Η Ληδία, η οποία φυσικά συναντήθηκε στα παρασκήνια με τον ελληνικής καταγωγής παρουσιαστή που εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα στη Γαλλία, ξεχώρισε με την παρουσία της κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Αλλωστε την είχαμε δει και πέρυσι να κάνει μοναδικές εμφανίσεις ως κριτής στο "Just the two of us". Οι φωτογραφίες μάλιστα που παρουσιάζει η "Espresso" αποδεικνύουν ότι απόλαυσε αυτό το σύντομο ταξίδι της. Ολα τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής έδωσαν το παρών στη μουσική γιορτή για να παραλάβουν τα βραβεία τους -ανάμεσά τους η σέξι Shakira και η Γαλλίδα τραγουδίστρια Shy'm (βραβείο καλύτερης γαλλόφωνης τραγουδίστριας)- και οι περισσότεροι από αυτούς μίλησαν στα backstage με τον Ελληνα παρουσιαστή.

Οπως ακούστηκε και γράφτηκε στα γαλλικά ταμπλόιντ, ο "Beau greek", όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι, για μια ακόμα φορά ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του παρουσιαστή. Ο ίδιος μάλιστα ανέβαζε διαρκώς σχόλια και φωτογραφίες από την εκδήλωση στον λογαριασμό του στο Twitter.

Share |