Μάγεψε ο Έλληνας «Μέσι» (video)

Όλο το γήπεδο Καραϊσκάκη έμεινε άφωνο από τις μαγικές ενέργεις του "Μέσι". Φαίνεται πως ο Θρύλος βρήκε το "δεκάρι' που έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια. Τεράστιος ο Φετφατζίδης, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο "μάγος" του Θρύλου μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο το Ισραήλ στη θέση του Νίνη στο 15ο λεπτό και πραγματικά δεν άφησε κανέναν οπαδό να καθίσει στη θέση του. Αφού όλο πάνω ήταν προκειμένου να αποθεώνει τον μικρό "μάγο". Ο Φέτφα είχε ένα καλό σουτ στο 59ο λεπτό, όταν ζύγισε το πόδι του, αλλά δεν μπόρεσε να "κερδίσει" τον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ στο 68', παραλίγο να σκοράρει για την Εθνική μας, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Από εκεί και πέρα, είχε μια καταπληκτική μπαλιά στον Σπυρόπουλο, αλλά ο τελευταίος, κλασικά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ξανά σε μια ενέργεια στο Β' μέρος, είχε πέντε αντιπάλους γύρω του κι όμως, δεν έχασε ούτε τον έλεγχο, αλλά ούτε και την μπάλα από τα πόδια του.

Ήταν μακράν ο καλύτερος του αγώνα, είναι μακράν σε φόρμα και δίκαια ο Βαλβέρδε τον υπολογίζει για την ομάδα, αφού φαίνεται πως η ανοδική πορεία που ακολουθεί, δεν έχει σταματημό. Ο Φέτφα παρέδωσε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου για ένα ακόμα βράδυ και από τη στιγμή που έγινε η αρχή με την κλήση του στην Εθνική, ο Σάντος θα κρύβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σχετικά με τους άλλους διεθνείς, ο Αβραάμ αγωνίστηκε βασικός και ήταν πολύ καλός στα καθήκοντά του, ενώ ο Μήτρογλου μπήκε στο 82' στη θέση του Σαμαρά και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί η απόδοσή του, καθώς δεν συμπλήρωσε πολλά αγωνιστικά λεπτά.

 

 Πηγή:gavros.gr

 

Share |