Μ. Χρουσαλά: Πόσο της λείπει η τηλεόραση;

Η Μαριέττα Χρουσαλά "άνοιξε" την καρδιά της στο περιοδικό "ΟΚ!" και αποκάλυψε ότι θα ήθελε το 2012 να της φέρει ένα παιδάκι, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της. «Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί, αλλά αυτό δεν είναι δώρο για την Πρωτοχρονιά, αλλά δώρο ζωής. Εύχομαι το 2012 να μου φέρει ένα παιδί. Είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας πάρα πολύ», δήλωσε.

Τι είναι αυτό που την κερδίζει στον Λέοντα; «Ο Λέοντας με κερδίζει καθημερινά με την συμπεριφορά του. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε τον ξεχώρισα για την ευγένεια και τους τρόπους του...Είναι πραγματικός τζέντλεμαν, έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν πολλοί άντρες και μου κάνει εντύπωση πόσο προνοητικός είναι», εξομολογήθηκε η ίδια.

Η Μαριέττα μίλησε ακόμα για την τηλεόραση και υποστήριξε ότι της λείπει. «Μου λείπει η τηλεόραση επειδή ήταν το αντικείμενο των σπουδών μου. Είναι κάτι που με ευχαριστούσε και μου άρεσε πολύ. Η τηλεόραση υπήρχε στην καθημερινότητα μου για τρία χρόνια , όποτε και μόνο γι' αυτό μου λείπει. Αντιλαμβάνομαι ότι πια τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα και δεν υπάρχει χώρος για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Share |