Μ. Χατζηγιάννης: Έχτισε νέα ερωτική φωλιά για τη Ζέτα! Δείτε φωτογραφίες...


Μία νέα ερωτική φωλιά, μακριά από κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, ετοιμάζει εδώ και μερικούς μήνες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Πρόκειται για μία υπερπολυτελή, διώροφη μεζονέτα, σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Κύπρο, τον Πρωταρά, ένα κοσμικό θέρετρο στα νοτιοανατολικά του νησιού, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους επισκέπτες, αφού διαθέτει μοναδικές και υπέροχες παραλίες. Το σπίτι είναι, σύμφωνα με την RealLife, χτισμένο σε δύο επίπεδα και σε πολύ μοντέρνα αρχιτεκτονική, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα οικοδομήματα της περιοχής. Γυαλί, ξύλο και σύγχρονες γραμμές συνθέτουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξωτερική όψη του σπιτιού.

Εκείνο, όμως, που κάνει το συγκεκριμένο σπίτι να ξεχωρίζει είναι το roof garden του, το οποίο διαθέτει γυάλινη οροφή, πραγματικά εντυπωσιακή. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από λίγους μήνες και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι στοίχισε στον τραγουδιστή περίπου 250.000 ευρώ, μιας και ο Πρωταράς είναι ένα από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά θέρετρα της Κύπρου, άρα και οι τιμές αρκετά υψηλές για επένδυση σε ακίνητο εκεί.


Share |