Μ. Συνατσάκη: «Ο Μύρωνας δεν μου δίνει δικαιώματα»

Η Μαίρη Συνατσάκη που φέτος παρουσιάζει το "Master Chef", άφησε γαι λίγιο τις κουτάλες μαγειρκής και μίλησε στην "RealLife" για τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή, την τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο ένος γάμου...

Ποια ήταν η σχέση σου με τη μαγειρική πριν παρουσιάσεις την εκπομπή;
Έχω μια περίεργη σχέση με την κουζίνα. Μικρή μου άρεσε να μαγειρεύω, αλλά αργότερα, όταν άρχισα να μένω μόνη μου, το απέφευγα. Όταν στη συνέχεια μπήκε η γαστρονομία στη ζωή μου και άρχισα να δοκιμάζω νέες γεύσεις, πάλι δεν θα ήθελα να μαγειρεύω. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση.

Στη δική σας κουζίνα ο Μύρωνας έχει το πάνω χέρι;
Έχει εξελιχθεί πολύ ως μάγειρας. Τα κάνει όλα τέλεια! Του έχω αφήσει την κουζίνα, αφού είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; Σήμερα, πάντως, προσπάθησα να μαγειρέψω ριζότο με λαχανικά και βγήκε ωραίο το αποτέλεσμα. Λίγο παραπάνω αλάτι είχε, αλλά ήταν νόστιμο.

Τι δεν θα μπορούσες να συγχωρήσεις μέσα σε μια σχέση και θα ήταν η αφορμή για το τέλος;
Είμαι πάρα πολύ συζητήσιμος άνθρωπος, όχι όμως τη στιγμή της κρίσης. Δεν μου αρέσουν τα απόλυτα. Νομίζω πως δεν μπορώ να συγχωρέσω το ψέμα, την προδοσία, την απιστία. Το κομμάτι της προδοσίας είναι πολύ δύσκολο να το χειριστείς.

Εφόδους στο καμαρίνι θα έκανες;

Όχι! Δεν θα το άντεχα για μένα. Ο καθένας έχει μύχιες σκέψεις, που μπορεί να μην είναι κολακευτικές για τον εαυτό του. Έχω τέτοιες, που είναι λίγο πιο γυναικουλίστικες, αλλά τις κρατάω για μένα, δεν τις εκφράζω. Δεν νομίζω ότι κάνουν καλό. Ο Μύρωνας δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα για να αισθανθώ περίεργα. Ούτε τσεκάρω κινητό και facebook. Είναι μια πλευρά που δεν θέλω να αναπτύξω.

To μοντέλο οικογένεια, παιδιά είναι κάτι που σκέφτεσαι;
Δεν το σκέφτομαι, ούτε το προγραμματίζω. Αν συμβεί όμως. δεν θα φρικάρω κιόλας. Είναι από τα πράγματα που έρχονται κάποια στιγμή. Για να παντρευτώ, νομίζω πως θα έχω πάρει τη απόφαση να κάνω παιδί.

Υπάρχει μυστικό για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση;
Έχω μάθει ότι πρέπει να δίνεις χρόνο στον ευατό σου όταν υπάρχει μια δυσκολία και ότι πρέπει να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άνθρωπο σου. Όσο ενοχλητική και αν είναι η αλήθεια, πρέπει να την πεις.

Share |