Μ. Στρατής: Ανοίγει εστιατόριο με τη Συνατσάκη;

Ο Μύρωνας Στρατής που είναι φανατικός του «Master Chef» κι έχει πάθος με τη μαγειρική, σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει δικό του εστιατόριο. Ως έτερο ήμισυ της παρουσιάστριας του μαγειρικού σόου, ο Μύρωνας είναι λογικό να παρακολουθεί τις εκπομπές της. «Ημουν θετικός στο να παρουσιάσει η Μαίρη το «Μaster Chef». Αλλωστε ήμουν φανατικός και του πρώτου κύκλου εκπομπής.

«Δεν έχασα επεισόδιο. Η αλήθεια είναι ότι με τη Μαίρη είμαι αρκετά σκληρός. Της λέω αυτά που σκέφτομαι με ευθύτητα. Αντίθετα, εκείνη δεν μπορεί να με κρίνει εύκολα. Αντιδρά σαν τη μητέρα μου, που μου λέει ότι όλα είναι πολύ όμορφα. Πιστεύω όμως ότι το σωστό είναι να γίνεται κριτική», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Espresso.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το γεγονός ότι ο γνωστός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά να μαγειρεύει και θα ήθελε να δημιουργήσει ένα μαγαζί που να σχετίζεται με το φαγητό. Να συμπληρώσουμε ο΄τι ο Μύρωνας πλέον κυκλοφορεί με νέο tattoo στο αριστερό του μπράτσο, που απεικονίζει μια κιθάρα και ένα ρολόι.

Share |