Μ. Σταματέρη: «Ήμουν ερωτευμένη με τον Σταμάτη όταν χωρίσαμε»

Την καρδιά της άνοιξε σήμερα η Μαρία Σταματέρη στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις κρυφές πτυχές της προσωπικής της ζωής, τον πρώτο γάμο της και τη σχέση με τον Σταμάτη Μαλέλη.

Για το γάμο της με τον Σταμάτη Μαλέλη, η Μαρία Σταματέρη παραδέχτηκε ότι έζησε 20 ολόκληρα χρόνια κοντά του και ήταν πολύ ερωτευμένη ακόμη και τη στιγμή που χώρισε. «Τον Σταμάτη τον γνώρισα όταν ήμουν φοιτήτρια και με προσέγγισε από την πρώτη στιγμή», παραδέχτηκε η ίδια.
 
Μιλώντας για το χωρισμό της με τον Σταμάτη Μαλέλη, ανέφερε πως στην αρχή πόνεσαν και οι δυο τους. «Όταν χωρίζεις μετά από 20 χρόνια και έχεις οικογένεια είναι λογικό να πονέσεις. Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σταμάτη όταν χωρίσαμε. Ακόμη και σήμερα τον αγαπώ πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να τον αγαπάς. Τότε δεν το το είχα πει, αλλά αργότερα το έμαθε», σημείωσε.
 
Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον πρώτο της γάμο με έναν Έλληνα από τον Καναδά. Εκείνη ήταν σε ηλικία 17 χρόνων τότε και όταν τον είχε γνωρίσει της άρεσε πολύ. Παρά τη διαφορά ηλικίας τους (κοντά στα 14 χρόνια) παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις επτά μήνες.
Share |