Μ. Σολωμού: Δείτε την χωρίς μακιγιάζ στην παραλία, παρέα με Κανάκη-Μουζουράκη!


Το ζευγάρι πέρασε τη γιορτή του σε παραλία της Μακεδονίας παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν! Η "Reallife" απαθανάτισε τις στιγμές και τις... βουτιές της Μαρίας χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Μουζουράκης και Σολωμού συνέχισαν τις διακοπές του στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο πρώτο "πόδι" και τα πρωινά τα περνούσε στην παραλία μπροστά από το beach bar "Μόλος", που ανήκει στον Αντώνη Κανάκη. Φυσικά, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν αρκετές φορές από κοντά με τον παρουσιαστή του "Ράδιο Αρβύλα", καθώς εμφανιζόταν και εκείνος συχνά στην παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής, ήθελαν να την περάσουν μαζί με φίλους και γι αυτό βρέθηκαν από νωρίς στο beach bar στο Ποσείδι, κερνώντας ποτά και σφηνάκια τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο Αντώνης Κανάκης. Το κέφι της παρέας κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, καθώς περνούσαν πολύ καλά όλοι μαζί.


Share |