Μ. Μπεκατώρου: Μανούλα μέσα στο 2013; Δείτε τι είπε στην εκπομπή της...

 

Στο markos.tv βλέπουμε Μπεκατώρου το πρωί, γιατί είναι αληθινή, "τσαλακώνεται" και δεν διστάζει να μιλήσει ακόμη και για το πιο προσωπικά της ζητήματα ζωντανά στην εκπομπή της! Τι είπε, λοιπόν, για το θέμα της εγκυμοσύνης μέσα στο 2013;

Το Μαράκι είχε καλεσμένο τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος της είχε φέρει και εκείνη δοκίμαζε με... πάθος ελληνικό μέλι με μαστίχα Χίου, μέλι Μάνης και με κρόκο Κοζάνης, για τα οποία ο παραγωγός της είπε - ειδικά τα δύο τελευταία - ότι είναι αφροδισιακά! Τι ήθελε και το ανέφερε, η παρουσιάστρια άρχισε τα πειράγματα προς τις τηλεθέατριές της και τις παρότρυνε συνεχώς να κερδίσουν μέσω της εκπομπής τα... ερωτικά μέλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσες θέλετε να γίνετε μανούλες μέσα στο 2013, πάρτε τώρα τηλέφωνο και κερδίστε 10 βάζα μέλι με κρόκο»!

Την ίδια στιγμή συνέχιζε να δικιμάζει από όλα τα βάζα, γεγονός που δείχνει α μη τι άλλο τη δική της επιθυμία να γίνει μανούλα, κάτι που της ευχόμαστε ολόψυχα...

Δυο λόγια για το μέλι με κρόκο Κοζάνης και τα άλλα (Μάνης - με μαστίχα Χίου) που εντυπωσίασαν τη Μαρία Μπεκατώρου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ):

Το μέλι με Βιολογικό Κρόκο Κοζάνης προσφέρεται και εντάσσεται στην Ελληνική κουζίνα δίνοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα στις συνταγές σας, παραδοσιακές και νέες. Χρησιμοποιήστε το για βινεγκρέτ στις σαλάτες σας και για γευστικότατο επιδόρπιο στο παγωτό, το γιαούρτι και το ψωμί σας. Φτιάξτε υπέροχα γλυκά με μοναδική γεύση και άρωμα. Απολαύστε το στο ζεστό ρόφημα σας, τσάι και γάλα. Πειραματιστείτε σε πλειάδα φαγητών με την μοναδικότητα της γεύσης που παρέχει.

Share |