Μ. Κυριακού: Τα κοινωνικά ρεπορτάζ της όμορφης παρουσιάστριας!‏

Με ένα μήνυμα προσφοράς η Μαρί Κυριακού συνεχίζει να αγγίζει τις καρδιές μας ΜΕ ΑΓΑΠΗ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50. Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:

Καβγάδες γονέων
Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας μιλάει για την αρνητική επίδραση που έχουν οι καβγάδες των γονέων στη παιδική ψυχοσύνθεση και μας προτρέπει να τους αποφεύγουμε.

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας
Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πάσχοντες, στην επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και στην κοινωνική τους ένταξη, παραμερίζοντας κάθε εμπόδιο που τους θέτει στο περιθώριο. Το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας την παρουσιάζει την Τρίτη 10 Μαΐου.

Παιδική αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση είναι κινητήριος δύναμη σε ό,τι κι αν κάνουμε και πρέπει να καλλιεργείται από την παιδική ηλικία! Την Τετάρτη 11 Μαΐου, η Μαρί Κυριακού μας μιλάει για την παιδική αυτοπεποίθηση αλλά και για την πολύτιμη συμβολή των γονιών, ώστε το παιδί να εκτιμήσει τον εαυτό του και να θέσει τις βάσεις για μια υγιή ενήλικη ζωή.

Μέριμνα για τις γυναίκες με καρκίνο
Τη Πέμπτη 12 Μαΐου, θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», στη μνήμη της μεγάλης ηθοποιού, που προσφέρει στις γυναίκες που νοσούν δύναμη, ενθάρρυνση και υποστήριξη, ώστε να βγουν νικήτριες από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Μουσείο Γεωαστροφυσικής
Η ιδέα του σύμπαντος, αυτού του αγνώστου κόσμου, γοήτευε και γοητεύει πάντα μικρούς και μεγάλους! Την Παρασκευή 13 Μαΐου, θα γνωρίσουμε το Μουσείο Γεωαστροφυσικής που περιλαμβάνει μερικά από τα σπανιότερα όργανα που καθόριζαν το χρόνο και πραγματοποιούσαν αστρονομικές, γεωδαιτικές, μετεωρολογικές και σεισμολογικές μετρήσεις.

Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.

Share |