Μ. Βιντιάδης: «Καραμέρος-Χαριτάτος έχουν μία... έπαρση»

Ο γνωστός τηλέ-σκηνοθέτης μάλλον βαρέθηκε να τα «χώνει» στην αγαπημένη του, Ελένη Μενεγάκη, και σε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κάνει και ένα μικρό σχόλιο για το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1, αλλά και μιλάει για τα μελλοντικά του σχέδια εκτός τηλεόρασης.

Μάθαμε ότι ετοιμάζετε κάτι στο εξωτερικό, το οποίο δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση. Ισχύει αυτό;
«Ναι, πρόκειται για μια δουλειά που έχει να κάνει με τη θάλασσα, με πολυτελή σκάφη, παραθαλάσσια εστιατόρια, γενικότερα με τον τουρισμό».

Γιατί αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς διαφορετικό;
«Κάνω τηλεόραση 42 ολόκληρα χρόνια και την αγαπώ πολύ ως μέσο. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα στο χώρο αυτό είναι επιπόλαια και δεν σέβονται το θεατή. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί έχουν εκμεταλλευτεί ως πρόσχημα την κρίση για να κάνουν μειώσεις αποδοχών».

Ποιά είναι η γνώμη σας για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης;
«Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, το μέλλον της δεν είναι καλό. Το μόνο κανάλι που έχει μια σοβαρότητα είναι το Mega, το οποίο κρατάει την ταυτότητα που είχε από την πρώτη στιγμή. Έχει μια σωστή εικόνα και τα προγράμματα του είναι πολύ σοβαρά από ότι των άλλων».

Είχατε προβλέψει στην αρχή της σεζόν πως όταν ξεκινήσει το δίδυμο Λιάγκας Σκορδά, η Μενεγάκη θα βρεθεί τρίτη. Βγήκατε τελικά αληθινός.
«Φαινόταν το πράγμα. Το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η Ελένη και το τονίζω γιατί έχω παρεξηγηθεί και πιστεύουν ότι κάτι έχω με την Ελένη. Τα πράγματα είναι απλά, ο Γιώργος και η Φαίη είναι ένα καινούριο ζευγάρι στο πρωινό που έχει ένα νέο τρόπο παρουσίασης».

Ποιά η γνώμη σας για το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος;
«Αυτή τη στιγμή έχουν μια ψιλό-έπαρση, την οποία πρέπει να κόψουν».
zougla

Share |