«Λουκέτα» παντού! «Έκλεισαν» και τον… Κιάμο οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ

Δεν αφήνουν μαγαζί για μαγαζί οι "ράμπο" της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (16.07.2017) πήγαν για έλεγχο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος και το… "σφράγισαν" γιατί δεν εξέδιδε αποδείξεις.

Οι ελεγκτές βρέθηκαν σαν πελάτες στο συγκεκριμένο μαγαζί και αφού "τσέκαραν" κινήσεις και… αποδείξεις, στις 05:00 τα ξημερώματα αποκαλύφθηκαν και ενημέρωσαν ότι μπαίνει "λουκέτο". Από τον έλεγχο που έκαναν στο κατάστημα όπου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (15.07.2107) ο Πάνο Κιάμος στη Ζάκυνθο (στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook), διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί 27 αποδείξεις συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. Οπότε μπαίνει λουκέτο 48 ωρών.

Η χθεσινή εξόρμηση των "ράμπο" της ΑΑΔΕ είχε πλούσια σοδειά. Έβαλαν 48ωρο λουκέτο σε κέντρο αισθητικής στη Σαντορίνη και σε κατάστημα με σουβενίρ δίπλα στο τελεφερίκ, στην Ύδρα σε ένα μπαρ που δεν είχε κόψει 15 αποδείξεις, στο Μοσχάτο σε ένα ψητοπωλείο που δεν είχε εκδώσει 29 αποδείξεις, στη Μύκονο σε ένα καφέ μπαρ, στη Ζάκυνθος σε δύο εστιατόρια που δεν είχαν κόψει 22 και 16 αποδείξεις, στο Καλαμάκι σε μία επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών που δεν είχε κόψει 23 αποδείξεις.

Που μπήκε λουκέτο τις τελευταίες 48 ώρες

- Σε ένα κέντρο αισθητικής και ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Σαντορίνη
- Σε ένα μπαρ στην Ύδρα, εκεί όπου δεν κόπηκαν 15 αποδείξεις
- Σε ένα ψητοπωλείο στο Μοσχάτο, εκεί όπου δεν κόπηκαν 29 αποδείξεις
- Σε ένα καφέ μπαρ στην Μύκονο
- Σε δύο εστιατόρια που δεν είχαν κοπεί 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα στη Ζάκυνθο
- Στο Καλαμάκι σε μια επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών που δεν κόπηκαν 23 αποδείξεις

newsit.gr

Share |