Λ.Λαζάρου: «Η Ευγενία μας συμβούλευε σε κάθε μας βήμα και μας προστάτευε»!

Ο πιο αγαπημένος κριτής του "Master Chef " μιλάει στο People, για τον χαμό του πατέρα του τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για την σημερινή του επιτυχία. Ο Λευτέρης Λαζάρου δηλώνει πως άρεσε πολύ στον πατέρα του που ασχολιόταν με την μαγειρική, «Με τον πατέρα μου είχαμε άψογη σχέση, αλλά δυστυχώς τον έχασα πολύ νωρίς». Ενώ για το αν τον πόνεσε που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή: «Σίγουρα με πόνεσε, όμως, για να είμαι ειλικρινής, δεν το θυμάμαι. Έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τότε, που το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η φυσιογνωμία του, οι μυρωδιές και οι γεύσεις που έφτιαχνε».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο γνωστός σεφ δηλώνει: «Μου λείπει πάρα πολύ ο γιος μου, Νίκος, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αγγλία και δεν μπορώ να τον βλέπω συχνά. Αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Κατά τα άλλα, έχω μια σύζυγο η οποία με αντέχει –λόγω της δουλειάς–, δύο κόρες, την Ηλέκτρα, 20, και τη Δανάη, 17. Όταν πάω στο σπίτι, μετά τη 1.00 το βράδυ, είναι άκρα του τάφου σιωπή. Κοιμούνται όλοι. Αφού, να φανταστείς, λέω πάντα ότι «Έβλεπα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν πάνω στο κρεβάτι, κατά μήκος». Δεν ξέρω το ύψος τους, μόνο το μήκος τους, γιατί πάντα όταν γύριζα κοιμούνταν.»

Τέλος για την παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής, Ευγενία Μανωλίδου, δηλώνει: «Άψογη επαγγελματίας, πάντοτε μας συμβούλευε σε κάθε μας βήμα και μας προστάτευε, αφού είναι πιο έμπειρη από εμάς. Όλα αυτά που άκουγα πιο πριν, ότι είναι «παράξενη», «περίεργη» και διάφορα άλλα, δεν ισχύουν.»

Share |