Α. Λιάτσος: Επισήμως στο "τιμόνι" της ενημέρωσης της ΕΡΤ

Μετά από αρκετό καιρό και πολλές διαδικασίες εγκρίθηκε και τυπικά τη Δευτέρα 10/9 από το διοικητικό συμβούλιο τηςΕΡΤ, η πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου και η τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Παράλληλα, το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ Σπορ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του (Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

1. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

2. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.

3. Ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κυρία Φωτεινή Γιαννουλάτου για τη λειτουργία του Euronews και την πορεία των διαδικασιών για τη σχεδιαζόμενη μετάδοση του ελληνικού προγράμματος του δικτύου.

Share |