Λιάνα Κανέλλη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα προβλήματα υγείας της!

Η δυναμική Λιάνα Κανέλλη των απλών καθημερινών ανθρώπων είναι ετοιμόλογη, ευθύτατη και άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Πέραν τούτου, έχει μία βασική αρχή: να μη μιλάει ποτέ για τον εαυτό της και την προσωπική της ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, σε μία αποστροφή του πολιτικού της λόγου για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας έκανε άθελά της μιαν αποκάλυψη. Ανέφερε δύο εμφράγματα του μυοκαρδίου που υπέστη στο παρελθόν και πραγματικά μας εξέπληξε με την ψυχραιμία και την πραότητα που το αντιμετώπισε. Χειμαρρώδης ήταν και η τοποθέτησή της κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας για να αναδείξουμε άγνωστες πτυχές της περιπέτειάς της. «Τριανταπέντε χρόνια στο χώρο δεν λέω τίποτα για προσωπικά μου θέματα. Τώρα, δόξα τω Θεώ και την Παναγιά, είμαι καλά.», είπε.

Η γνωστής δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε τα δύο εμφράγματα που έχει περάσει: «Το πρώτο έμφραγμα ήταν πριν από έξι χρόνια και το άλλο πριν από τέσσερα» και συνέχισε «Μπήκα 24 φορές στο χειρουργείο για διάφορα ζητήματα και το πήραν είδηση μόνο τις δύο. Είμαι ανθεκτικός άνθρωπος».

Όλες αυτές της δύσκολες δυσκολές δεν ήθελε κάποιον κοντά της: «Δεν είναι η πρώτη φορά που τα περνάω μόνη. Έχω κάνει επεμβάσεις όπως πολύποδα στο λαιμό, στο έντερο… Δεν θέλω να λέω, όμως, το ιατρικό μου ιστορικό σε μια εποχή που οι συνάνθρωποί μου υποφέρουν και βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση».

«Έχω υψηλή χοληστερίνη, ανεξαρτήτου διατροφής, λόγω κληρονομικότητας, είμαι σήμερα 57 χρονών και είμαι είκοσι χρόνια πειραματόζωο. Τόσα χρόνια παίρνω κάθε μορφής σκεύασμα μέχρι να βρω το φάρμακο και τη δοσολογία που μου ταιριάζει.», αποκάλυψε στο τέλος η Λιάνα Κανέλλη.

Share |