Λιάγκας-Σκορδά: Υπογράφουν μετά τη βάφτιση!

Την Κυριακή το απόγευμα θα βάλουν λάδι στον γιο τους και τις επόμενες μέρες θα βάλουν τις υπογραφές τους στο καινούργιο τους συμβόλαιο με το Mega. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που αμέσως μετά το ιερό μυστήριο της βάφτισης θα βάλουν τέλος στο… μυστήριο του τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν.

Τέλος καλό όλα καλά για το ζευγάρι και τα τηλεοπτικά σχέδιά του. Η επιτυχία του "Πρωινού mou" στους πίνακες τηλεθέασης φαίνεται πως "αναγκάζει" τα στελέχη του Mega να δώσουν το πράσινο φως στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και για την επόμενη σεζόν. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και τη συνεχή μείωση των διαφημιστικών εσόδων, το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε, σύμφωνα με την "Espresso", πως δεν μπορεί να διακόψει τη μετάδοση live προγράμματος στην πρωινή ζώνη - και μάλιστα, όταν έχουν στο δυναμικό τους το πιο πετυχημένο δίδυμο.

Ετσι, αν και πριν από έναν περίπου μήνα λόγω του θολού τοπίου είχε ακυρωθεί προγραμματισμένο ραντεβού του διευθυντή προγράμματος του σταθμού Πέτρου Μπούτου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, η καινούργια απόφαση του Mega ανακοινώθηκε στους δύο παρουσιαστές. Η είδηση αυτή -όπως είναι λογικό- τους ευχαρίστησε, καθώς τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνεργάτες τους θα συνεχίσουν να έχουν δουλειά και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ζήτησαν από τα στελέχη του Mega να καθυστερήσουν λίγο καιρό να πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους. Ο λόγος είναι ότι αυτή την περίοδο ο Γιώργος και η Φαίη ετοιμάζονται για τη βάφτιση του γιου τους, που θα γίνει αυτή την Κυριακή στην Τήνο. Αν και δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι μεγάλο και πολυέξοδο, εντούτοις -όπως όλοι οι γονείς- θέλουν όλα να είναι στην εντέλεια για το ιερό μυστήριο.

Ετσι ζήτησαν από τους υπευθύνους του σταθμού το ραντεβού να γίνει μετά τη βάφτιση του Λιάγκα Junior, κάτι που δέχτηκαν στο κανάλι της Μεσογείων και έτσι αποφασίστηκε η συνάντηση των δύο πλευρών να γίνει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Στόχος και του Mega αλλά και των δύο παρουσιαστών είναι αφού επιτευχθεί η συμφωνία, οι υπογραφές να πέσουν πριν από τις 29 Ιουνίου, οπότε το "Πρωινό mou" θα ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν. Και τούτο προκειμένου να μπορέσουν ο Λιάγκας και η Σκορδά να ευχηθούν στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι» και να ανακοινώσουν τη συνέχεια της εκπομπής τους λέγοντας «ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Share |