Λαζόπουλος για Λιάγκα, Σκορδά και Big Brother στο Αλ Τσαντίρι

«Ότι θα ερχόταν η ώρα που στο Mega θα σφύριζαν και θα χειροκροτάγανε την Φαίη Σκορδά και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα», ήταν το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά που ξεκίνησε το πρωινάδικό του!

Ο παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι» δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πρεμιέρα του ζεύγους αλλά και τις σχέσεις μεταξύ τους.

«Την βάψανε ποιοτικιά αυτή να φύγει το πολύ ξανθό», είπε ο Λάκης και πέρασε στην... επίθεση για το ποιός έχει το πάνω χέρι. «Δεξιώθεν δεν την άφηνε να μιλήσει, το παίζει ο άντρας του σπιτιού», είπε χαρακτηριστικά!

«Σήκω κάτσε, έτσι είναι ο άντρας! Είπαμε, η γυναίκα είναι σαν το πλακάκι πρέπει να την στρώσεις από νωρίς. Γειά σου Λιάγκα χτίστη! Χτισ’ την τώρα!», συνέχισε ο Λάκης.

Και η κουβέντα επανήλθε στη Φαίη Σκορδά, με τον παρουσιαστή να λέει πως το ξανθό έχει.. ποτίσει: «όσο και να απορροφήσει το καινούργιο χρώμα είναι το ξανθό από μέσα. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι, στο άδειο μου κεφάλι απόψε μπήκες, δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες»

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να παίξει το απόσπασμα από την πρεμιέρα του ζεύγους όπου ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι όταν τους έγινε η πρόταση στις αρχές της Άνοιξης είχαν απαντήσει αρνητικά. «Εκεί θα γυρίσετε! Θα γυρίσεις, θα γυρίσεις...», σχολίασε ο Λάκης με το γνωστό καυστικό του χιούμορ.

 

 

madata.gr

 

Share |