Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω να κάνω θέατρο τη ζωή μου»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός επιχειρηματίας αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε την επόμενη φάση της ζωής του μετά την πτώχευση της εταιρίας του, μιλά για τους κοσμικούς φίλους του που εξαφανίστηκαν, τα νέα του σχέδια και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται.

«Φέτος αντί να πουλάω medium, large, extra large, πουλάω μία τα πόδια μου, τα χέρια μου, το κεφάλι μου και την καρδιά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω προτάσεις για τηλεόραση, αλλά εγώ θέλω να ασχοληθώ και με το ραδιόφωνο. Βέβαια με ενδιαφέρει πολύ και το θέατρο, θέλω να κάνω θέατρο τη ζωή μου!», είπε ο Λάκης Γαβαλάς για τις φετινές του δραστηριότητες.

Όσο για την πτώχευση της εταιρείας του, είπε: «Αισθάνομαι λίγο χαζούλης, μερικές φορές όμως είναι καλύτερα να κάνεις τον χαζό παρά τον πολύξερο. Ένα νέο κομμάτι ζωής ξεκινάει τώρα για μένα. Δεν θα αποκλείσω τη διασκέδαση από τη ζωή μου, όμως δεν διασκεδάζω καθημερινά».

Για το "Dancing on Ιce" και την αποχώρηση του Κωστέτσου, είπε: «Αυτό που έκανε ο Βασίλης ήταν γενναίο, το να συμμετάσχει δηλαδή σε ένα τέτοιο σόου. Είναι πρόκληση, θέλει πειθαρχία. Ο Βασίλης θέλει να ζήσει διαφορετικά. Του αρέσει περισσότερο να μιλάει, παρά να δείχνει πράγματα. Ο Πέτρος, από την άλλη, κουνάει πιο πολύ τα χέρια του από εμένα, η Έλενα θέλει όντως να κάνει το ξενοελληνικό που της πάει, όμως στα δύο επεισόδια που έχω δει, αν πρέπει να κρίνω το ντύσιμό της, σκέφτομαι το "Baby it's over". Όσο για την Τζένη, την αγαπώ, παρόλο που σε μερικές στιγμές στην κάμερα είναι λιγότερο ωραία από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και είναι λίγο τρακαρισμένη».

Share |