Λ. Πανταζής: Δείτε το σπίτι που πουλάει λόγω... κρίσης! (Φωτό)

Χτισμένη το 1995, σε οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών, στο κέντρο της Βουλιαγμένης, η βίλα του Λευτέρη Πανταζή αποτελεί μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις πολυτελούς ακινήτου του οποίου ο ιδιοκτήτης βάζει πωλητήριο...

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό ΤΩΡΑ! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το σπίτι εκτείνεται σε τρία επίπεδα, στα οποία προστίθενται τα δύο υπόγεια, με το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου να φτάνει τα 800 τετραγωνικά μέτρα. Στους χώρους του αποτυπώνεται η οικονομική άνεση που εξασφάλισε στο δημοφιλή καλλιτέχνη η καριέρα του στην πίστα και τη δισκογραφία, αλλά και το προσωπικό του γούστο. Εκτός από τα 5 υπνοδωμάτια και τα 6 μπάνια, διαθέτει τεράστιους χώρους υποδοχής, αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με όργανα για κάθε είδους ασκήσεις. Διαθέτει, επίσης, αίθουσα αναψυχής, αλλά και γκαράζ τεσσάρων θέσεων, ενώ τον εξωτερικό χώρο χαρακτηρίζει η άνετη πισίνα, περιστοιχισμένη από δέντρα. Τα μπαλκόνια έχουν για θέα το πράσινο της περιοχής αλλά και τη θάλασσα, μέχρι το "Λαιμό" της Βουλιαγμένης.

Απόδραση - "βάλσαμο" κατά του καύσωνα! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το τίμημα για τη βίλα του δημοφιλούς Λε- Πα είναι υψηλό, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο υπερπολυτελές ακίνητο, χτισμένο σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την παρουσίαση προς τους υποψηφίους αγοραστές, η πολυτελής κατοικία του τραγουδιστή πωλείται έναντι 15.000.000 ευρώ, ωστόσο παράγοντες της αγοράς ακινήτων εξηγούν στη "RealLIfe" ότι για τόσο μεγάλες επενδύσεις η τιμή είναι συνήθως διαπραγματεύσιμη.

ΛΕΠΑ... έτσι θα "σώσεις" τα λεφτά! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share |