Κ.Ζαρίφη: «Δεν θα θελα να παντρευτώ, τον έχω φόβο τον γάμο».

Δεύτερη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής και του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη. Στο ενδεχόμενο να της ξανακάνει πρόταση συνεργασίας στο μέλλον η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Αν η Ελένη με ζητήσει πίσω; Να πάω κι εκεί. Όπου με ζητάνε πάω. Και σε βαφτίσια για μπούγιο πάω» αν και τόνισε: «Αρπαχτές δεν έχω κάνει τελευταία».

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλος πως έχει σχέση εδώ και 3 μήνες: «Έχω ένα φλερτ. Έχω αυτό το κόρτε τρεις μήνες», ενώ δήλωσε πως με τον σύντροφό της, που είναι είναι εκτός χώρου και  31 ετών, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών αλλά τόνισε με έντονη δόση χιούμορ: «Δεν θα θελα να παντρευτώ, τον έχω φόβο τον γάμο».

Όσο για την πορεία της στην τηλεόραση είπε: «Εγώ ξεκίνησα πολεμικό ρεπορτάζ, αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ήταν να πάω Παλαιστίνη, την πήρα την μαμά μου να της το πω και μου είπε “είμαι ήδη στον τάφο”. Δεν με αφήσαν οι γονείς μου» ενώ συνεχίζοντας να μιλάει για τους γονείς της είπε: «Ήμουν ένα παιδί που ο Ζαρίφης ήταν 12.01 έξω από την ντισκοτέκ. Και η μαμά Αρχοντία το ίδιο: ”μην το μάθει ο πατέρας σου”. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που στον πατέρα είμαι κότα».

Share |