Ξεχωριστές εκπομπές από τους τρεις πρώην κριτές!

Έτοιμοι να μπουν στην κουζίνα όχι ως κριτές του "Master chef", αλλά ο καθένας με δική του εκπομπή, και μάλιστα και οι τρεις (θα κάνουν πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν). Οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος θα φορέσουν τις μαγειρικές ποδιές τους και θα... βάλουν φωτιά στα τηγάνια και τις κατσαρόλες τους παρουσιάζοντας ξεχωριστές εκπομπές για όλα τα γούστα.

Ο Λευτέρης Λαζάρου θα κάνει μια εκπομπή όπως το "povere cusina", παρουσιάζοντας συνταγές με χαμηλό κόστος, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο Γιάννης Λουκάκος με τη σειρά του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο "καλλιτέχνης" της παρέας, αφού μέσα από την εκπομπή του θα παρουσιάζει περίτεχνες συνταγές. Φυσικά θα παρουσιάζει και μερικά... κόλπα για να υλοποιούνται ευφάνταστα πιάτα gourmet για τους λάτρεις της κουζίνας που θέλουν να αισθάνονται σεφ.

Τέλος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα παρουσιάζει γεύσεις από την Ελλάδα. Τα υλικά που θα χρησιμοποιεί είναι ελληνικά προϊόντα και θα δίνει έμφαση στις ντόπιες συνταγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Mega φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί και με τους τρεις σεφ και καθένας τους θα πραγματοποιήσει γυρίσματα για περίπου δέκα εκπομπές, που θα κάνουν πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2013.

Share |