Το ξέσπασμα πασίγνωστου καλλιτέχνη: «Εγκαταλείπω την Ελλάδα»!

Σοκ προκαλεί η απόφαση πασίγνωστου καλλιτέχνη να εγκαταλείψει την Ελλάδα και ακόμη περισσότερο το σκληρό μήνυμα - ξέσπασμα κατά των πολιτικών που έγραψε  στο facebook! Έκδηλη είναι και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών του...

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο Facebook την Δευτέρα το πρωί, ο Ματθαίος Γιαννούλης έβγαλε από μέσα του όλα αυτά που τον πνίγουν, τον απογοητεύουν, και τον έχουν κάνει να πάρει μια σημαντική απόφαση ζωής για τον ίδιο και τα παιδιά του. Θέλοντας ένα καλύτερο αύριο για την οικογένεια του, θα τους πάρει και θα φύγουν για να ζήσουν μόνιμα στην Αμερική! Κι αυτό; Ο ίδιος εξηγεί το γιατί γράφοντας τα εξής μέσα από την προσωπική του σελίδα:

«Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ! ΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω κάτι στο σύνολο γιατί απλά είμαι ένας και αυτό δεν φτάνει. Δεν μπορώ να γίνω Λιαντίνης γιατί έχω παιδιά! Δέν μπορώ να γίνω Μανόλης Γλέζος γιατί δεν είμαι γεννημένος για ήρωας! Δεν μπορώ όμως να μείνω απαθής καί να μεγαλώσω τα παιδιά μου σύμφωνα με τη ΜΕΡΓΚΕΛ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,...και τον κάθε μ@@@. Τι θα κάνω;  Ένα είναι το σίγουρο. Τα δικά μου παιδιά θα μορφωθούν με βιβλία όπως και εγώ…θα πάνε κατηχητικό όπως και εγώ….θα κάνουν παρέλαση όπως και εγώ…θα γίνουν Έλληνες όπως και εγώ!!!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε όλοι σας! Σήμερα φεύγω για Κύπρο. Τα λέμε!!! 

 

Ενα είναι σίγουρο! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ...ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ....ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ! ΤΑ ΛΕΜΕ!!!! (ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ) ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

Share |