Ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου το Kontra Channel

Στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά (δοκιμαστικά) τη λειτουργία του ο νέος τηλεοπτικός σταθμός που ετοίμασε ο Γιώργος Κουρής.Ο διευθυντής του νέου εγχειρήματος έχει ήδη παραδώσει στον έμπειρο εκδότη το πρώτο πρόγραμμα,με ονόματα και διευθύνσεις.Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο έμπειρος δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος,το νέο κανάλι θα δίνει έμφαση στα αποκαλυπτικά θέματα.

Η πρώτη καλημέρα από την συχνότητα του νέου καναλιού θα ακούγεται από τον επικοινωνιολόγο Σωτήρη Τζούμα,ο οποίος θα παρουσιάζει από τις 7 μέχρι και τις 8,μια εκπομπή με θέματα εκκλησιαστικού περιεχομένου.Ακολούθως τη σκυτάλη θα παίρνει ο Δημήτρης Μάρκος,με μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή,στην οποία θα κυριαρχεί το κοινωνικό ρεπορτάζ.

Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 3 το απόγευμα,θα προβάλλεται μια οικονομικού περιεχομένου εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει ο οικονομικός συντάκτης Στέλιος Χρυσοστομίδης.

Αμέσως μετά την οικονομική ενημέρωση τη σκυτάλη θα παίρνουν εναλλάξ τρεις έμπειροι νομικοί,οι οποίοι θα ασχολούνται με νομικής υφής ζητήματα.Πρόκειται για τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου,Δημήτρη Παξινό,και τους έμπειρους νομικούς Αλέξανδρο Κατσαντώνη και Αλέξη Κούγια.

Επίσης θα υπάρχει μια εκπομπή για το στοίχημα,την οποία θα επιμελείται και θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Καραγιαννίδης.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σύνθεση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων,αφού εκτός από τους δημοσιογράφους που θα έχουν καθημερινά την ευθύνη,δύο φορές τη βδομάδα θα βγαίνει και θα κάνει σχόλια και ο ιδιοκτήτης του καναλιού,Γιώργος Κουρής.

Το πρόγραμμα του Kontra θα συνεχίζεται και μετά τα μεσάνυχτα.Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας,εκπομπές θα παρουσιάζουν,εναλλάξ,ο Γρηγόρης Βαλιανάτος,η Βάνα Μπάρμπα,η Βίκυ Μιχαλονάκου,ενώ κάθε Παρασκευή και Κυριακή θα βλέπουμε στις οθόνες του νέου καναλιού τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

 

Πηγή: ΑΞΙΑ

Share |