Το κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον της Ευγενίας!

Φουντώνουν τα σενάρια για την Ευγενία Μανωλίδου. Λίγες μόνο μέρες μετά το τέλος του “Dancing” όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Την επόμενη του τελικού του "Dancing" η Ευγενία φιλοξένησε στη στήλη της στην πρωινή εκπομπή "10 με 1 μαζί" τους νικητές Αργύρη Αγγέλου και Εμιλυ Ματθαιακάκη. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ο Γιώργος Καραμέρος της είπε: «Θα έρχεσαι τώρα στην εκπομπή . Οχι επειδή τελείωσε το "Dancing", θα έρχεσαι καμιά φορά, έτσι;» για να λάβει την απάντηση γρίφο της παρουσιάστριας: «Καλά, θα το δούμε, θα το συζητήσουμε. Δεν έχω προγραμματίσει κάτι. Προς το παρόν έχω άλλα πράγματα που είναι σε προτεραιότητα αυτή την περίοδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας για την επόμενη συνεργασία τους. Πάντως είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.

«Η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να συνεργαστούμε και την επόμενη σεζόν, αρκεί να υπάρχουν  οι κατάλληλες προυποθέσεις και πεδίο συνεργασίας» απάντησαν στελέχη του ΑΝΤ1.

Share |