Κρεβατωμένος ο μισθοφόρος του Survivor! Ποια η κατάσταση της υγείας του παίκτη

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπεσε στο κρεβάτι του πόνου μετά τις έντονες ενοχλήσεις που είχε στο στομάχι. Λογικό είναι αφού μετά από τόσο ρύζι και καρύδα έφαγε κανονικό φαγητό προκαλώντας σοκ στο στομάχι του

«Ο Κώστας από χθες το βράδυ είναι άρρωστος, πονάει πολύ το στομάχι του και η κοιλιά του. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα και αν θα τα καταφέρει γιατί έχει και πάρα πολύ ήλιο. Ίσως τον πείραξε η καρύδα, ίσως το ρύζι, ίσως το έπαθλο γιατί ήταν μεγάλη η ποσότητα και τη φάγαμε πάρα πολύ απότομα μετά από πάρα πολύ καιρό» είπε η Ειρήνη Κολιδά για το πρόβλημα υγείας του συμπαίκτη της.

Ο Κώστας με την σειρά του δήλωσε «Από χθες το βράδυ με ταλαιπωρεί το στομάχι μου, πονάω αρκετά, δεν έφαγα το ρύζι, έφαγα το μισό λίγο σήμερα. Με πονούσε αρκετά, ελπίζω να μη με επηρεάσει στο αγώνισμα και να συνεχίσω την καλή μου πορεία και να κάνω 2 στα 2» .

Να τονίσουμε ότι ο πρώην μισθοφόρος τελικά κατάφερε να διαγωνιστεί και να φέρει νίκες στην ομάδα του παρά την έντονη ενόχληση που είχε αποδεικνύοντας το πόσο «μαχητή» είναι!

Share |