Κ.Παπουτσάκη: «Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν για να με γλείψουν»

Τον τελευταίο καιρό τα μέσα ασχολήθηκαν μαζί της για το χωρισμό της από τον Ορέστη Τζιόβα. Ένας χωρισμός που έγινε κανονικό σίριαλ με τους πάντες να ασχολούνται με το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, ποιος χώρισε ποιον, κτλ. Η Κατερίνα Παπουτσάκη όμως τώρα, μιλώντας στο περιοδικό Down Town δηλώνει ότι είναι μια χαρά και ευτυχισμένη.

«Αισθάνομαι καχυποψία στο πρόσωπό μου. Μερικές φορές την αισθάνομαι και από τον κόσμο. Για παράδειγμα στις συναυλίες με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κατά την εκφώνηση των ονομάτων των άλλων τραγουδιστών το χειροκρότημα ήταν θερμό, όταν ακούστηκε το όνομά μου, χειροκρότησαν πιο χλιαρά. Η κατάσταση, προς μεγάλη μου χαρά άλλαξε μόλις ερμήνευσα το πρώτο τραγούδι. Ξέρω πως από μένα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος κόπος για να πείσω…», είπε η Κατερίνα.

Μάλιστα αναγνωρίζει ότι και η στάση που κρατά απέναντι στα Μέσα συνέβαλαν σ’ αυτήν την κατάσταση. «Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν για να με γλείψουν, κι εγώ δεν μπορώ και δε θέλω να ανήκω σε κανενός την αυλή. Κι αυτό πληρώνω», λέει.

Πιστεύω ότι δεν έχω την εύνοια των Μέσων γιατί δεν έχω επιδιώξει ποτέ να είμαι για παράδειγμα η φίλη του τάδε εκδότη, να σηκώνω το τηλέφωνο και να μιλάμε, αν και θα μπορούσα να είμαι φίλη με ανθρώπους ισχυρούς. Είμαι πολύ περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, θέλω οτιδήποτε κερδίζω να είναι προϊόν του δικού μου αγώνα και δε θα το κερδίσω επειδή θα έχω σηκώσει ένα τηλέφωνο. Ακόμα και στον επαγγελματικό μου κύκλο δεν έχω επιδιώξει να ανήκω σε κλίκες και παρεάκια. . Είμαι φτιαγμένη για τα δύσκολα – έτσι μου είχε πει κάποτε ο μπαμπάς μου. Θέλω όλα να γίνονται επειδή εγώ τα καταφέρνω», τόνισε.

Share |