Κούκλα, κόρη διάσημου Έλληνα, κάνει το τηλεοπτικό της ντεπούτο! Ποια είναι;

Το επώνυμό της έχει ταυτιστεί με πολλά από τα ωραιότερα τραγούδια, καθώς είναι κόρη ενός από τους σημαντικότερους Ελληνες. Η όμορφη κοπέλα ξεκινάει καριέρα ως ηθοποιός και όλα δείχνουν ότι... ήρθε για να μείνει!

Μιλάμε για την Υακίνθη Παπαδοπούλου, κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου και της Ραίας Μουζενίδου, ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στην καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

«Η φωνή της Υακίνθης είναι από πηλό, έτοιμο να φτερουγίσει το γαρυφαλλάκι, πάρε με χρυσέ άνεμέ μου σε παρακαλώ, φύσα σαν φυλλάκι», έγραψε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο «Τραγούδι της Υακίνθης». Το τραγούδι αυτό ο σημαντικός Ελληνας στιχουργός το έγραψε για την κόρη του και το ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας. Και μπορεί τα πνευματικά του «παιδιά», τα τραγούδια του, να τα έχουμε αγαπήσει όλοι, αλλά αυτός, όπως είναι λογικό, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του, τον Νότη και την Υακίνθη.

Η νεαρή κοπέλα σπούδασε στη δραματική σχολή «Βεάκη», αλλά και στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο, σαφώς επηρεασμένη και από τη μητέρα της, τη σπουδαία σκηνοθέτρια Ράια Μουζενίδου.

Ωστόσο, αν και έχει δουλέψει πολύ στο θέατρο, τηλεοπτικά η νεαρή ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ιχνη», που πρόβαλλε παλαιότερα το Mega. Τώρα η Υακίνθη θα συμμετάσχει στο «Αμάρτημα της μητρός μου» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ΑΝΤ1, υποδυόμενη τη βοηθό του Ορέστη Τζιόβα. Ρόλος μικρός αλλά χαρακτηριστικός και, όπως η ίδια είπε μιλώντας στην «Espresso»: «Εχω πολύ άγχος. Ακόμα και ένα “και” να έχω να πω θα το μελετάω μέρες».

Ποια είναι όμως η άποψη των γονιών της, του Λευτέρη Παπαδόπουλου και της Ράιας Μουζενίδου, για το τηλεοπτικό της βήμα; «Είναι πολύ θετικοί. Αλλωστε γνωρίζουν τον Αλέξανδρο και τον εκτιμούν πολύ. Θυμάμαι ότι παλαιότερα καθόμασταν όλοι και παρακολουθούσαμε φανατικά τους “Δύο ξένους”».

Υστερα από αρκετές θεατρικές παραστάσεις η Υακίνθη Παπαδοπούλου θα αποδείξει ότι είναι καλή και στην τηλεόραση. Αλλωστε με την ενασχόλησή της με τις τέχνες αποδεικνύει και ότι το μήλο πέφτει κάτω από... τις μηλιές!

Share |