Κώστας Σόμμερ: «Θα παίξω στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ»

Για τον χωρισμό του από την αγαπημένη του Ζενίλντα με την οποία όμως διατηρεί τέλειες σχέσεις, για το πρόσφατο τροχαίο που είχε αλλά και για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του επαγγελματικά, μίλησε ο Κώστας Σόμμερs στην κάμερα του Star.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έπεσε θύμα τροχαίου: «Ήμουν σταματημένος εγώ και ήρθε ένα αυτοκίνητο και με χτύπησε. Εγώ ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα αλλά το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά και ήρθε γερανός και το πήρε».

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, μάλλον βρίσκεται στην καλύτερή του φάση: «Αρχικά συζητούσα τον βασικό κακό της ταινίας αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Συζητάω όμως για συμμετοχή μου στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Συζητάω και για ένα σίριαλ στον ΑΝΤ1. Δεν μου έγινε νύξη για το Black Out, ακόμα και που είχαμε συζητήσεις για άλλα πρότζεκτ». Σε ότι αφορά το Dancing on ice είπε: «Ο πάγος είναι ύπουλο πράγμα, εγώ αυτό ξέρω».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Ζενίλντα, ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Ο Θεός ξέρει αν θα το πάρω το κορίτσι. Καταρχήν δεν είμαστε μαζί τώρα. Και την αγαπάω και με αγαπάει αλλά ο Θεός ξέρει. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις προς το παρόν. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά αλλά δεν νομίζω ότι το αποφασίζουμε εμείς αυτό».

Share |