Κώστας Σόμμερ: «Δεν μου αρέσουν οι ξανθιές με τα βαθιά ντεκολτέ»

Ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Εγώ Weekly» μίλησε για τις γυναίκες που του αρέσουν, το πόσο κοντά έφτασε στο να πνιγεί, αλλά και να παντρευτεί.

«Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ. Είναι τι θα μου βγάλει κάθε κοπέλα και τι θα μου πει η ψυχούλα της. Τώρα όχι, δεν μου έχει μιλήσει η ψυχούλα κάποιας γυναίκας, αλλά ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και είναι και που θα σε πετύχει. Δεν κλείνω πόρτες. Έχει τύχει να μου αρέσει η εξωτική ομορφιά, αλλά και αυτό είναι σχετικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Για το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, δήλωσε: «Εννοείται. Όταν μεγαλώνεις, τόσο αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς μια σχέση. Μάλιστα έχω φτάσει κοντά στο γάμο αλλά τα πράγματα χάλασαν τελευταία στιγμή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Κώστας μίλησε για πρώτη φορά και για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή: «Ήταν όταν πριν από πέντε χρόνια είχε αναποδογυρίσει το ιστιοπλοϊκό με το οποίο ταξιδεύαμε στο Λιβυκό πέλαγος και παραλίγο να πνιγούμε. Παλεύαμε για δυο ώρες με τα κύματα».

Share |