Κορωνοϊός: Κλείστε ραντεβού με ασφάλεια μέσω του... Travelotopos!

Η πλατφόρμα που θα δείτε είναι ο,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό για να πραγματοποιούμε - με ασφάλεια - τα ραντεβού μας σε κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια και σε όποιες άλλες επιχειρήσεις θα κληθούν, με το άνοιγμά τους, να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών!

Τι είναι το Appoinnt by travelotopos;

Η travelotopos ltd παρουσιάζει µια πρωτοποριακή λύση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κέντρων αισθητικής. Το Appoinnt προσφέρει ευκολία και συµµόρφωση µε τα νέα δεδοµένα λειτουργίας των κέντρων αισθητικής.

Το Appoinnt παρέχει τη δυνατότητα οnline κρατήσεων, επιλογή ανέπαφης συναλλαγής και επιπλέον το νέο χαρακτηριστικό είναι σχεδιασμένο να λαμβάνει υπόψιν την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού. Το Appoinnt υπολογίζει τη χωρητικότητα αλλά και τον χρόνο αποστείρωσης του χώρου που χρειάζεται πριν και μετά από κάθε ραντεβού για την ασφάλεια όλων.

Δημιουργήσαμε ένα πλήρως παραμετροποιημένο λογισμικά διαχείρισης για τη βιομηχανία της ομορφιάς που αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα και την κερδοφορία τους.

Appoinnt by travelotopos

Γιατί δημιουργήθηκε;

Η καθημερινότητα μας αλλάζει το ίδιο και εμείς. Γι αυτό και προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε τεχνολογικές λύσεις για τους συνεργάτες μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή ο πρώτος και σημαντικότερος γνώμονας είναι η ασφάλεια της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των επαγγελματιών σε χώρους αισθητικής, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με πελάτες καθημερινά.

Η τήρηση φυσικών αποστάσεων, είναι ένα μέτρο που θα παραμείνει μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμα. Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή του μέτρου δημιουργήσαμε λοιπόν ένα σύστημα κρατήσεων αποκλειστικά για την τήρηση προτεραιότητας επίσκεψης σε χώρους αισθητικής, το οποίο όχι μόνο Θα διασφαλίσει την ασφάλεια σε προσωπικό και πελάτες αλλά θα είστε στην θέση να διαχειρίζεστε το οργανόγραμμα της επιχείρησης σας εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Work Easier με appoinnt.com της Travelotopos ltd.

Για την Επιχείρηση

Ποιό το όφελος της επιχείρησης μου;

 • Σας προετοιμάζει από τώρα για τα επικείμενα μέτρα της κυβέρνησης στην λειτουργία των κέντρων αισθητικής.
 • Προστατεύετε εσάς, τα προσωπικό σας αλλά και τους πελάτες σας διατηρώντας ένα πρόγραμμα προσέλευσης στα ραντεβού, ρυθμίζοντας έτσι την ροή των ανθρώπων που εισέρχονται στα κατάστημα σας.
 • Προγραμματίζετε τον χρόνο που χρειάζεται η απολύμανση και προετοιμασία χώρου μετά από κάθε ραντεβού.
 • ·Προβάλλοντας την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο, συντονίζετε την εργασία σας βάσει πραγματικής διαθεσιμότητας. (ραντεβού κλεισμένα οπ1ίπe ανανεώνονται αυτόματο έχοντας έτσι πάντα ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης ανά ώρα/ημέρσ/μηνά, τις επιβεβαιωμένες πληρωμές, προσωπικό σε διάθεση, κτλ)
 • Αποδοτικότερος συντονισμός στην διαχείριση του προσωπικού και κατ επέκταση παραγωγικότερη εργασία
 • Η επιχείρηση σας γίνεται διαθέσιμη για κράτηση σε κανάλια πωλήσεων και μέσα δικτύωσης
 • Διάθεση πολλαπλών τρόπων πληρωμής με ανέπαφες συναΜαγές.
 • Εφαρμογή πολιτικής ακυρώσεων και διασφάλιση επιβεβαιωμένων κρατήσεων.

Για τον Πελάτη

Γιατί θα προσελκύσετε περισσοτέρους πελάτες;

 • Η καταναλωτική μας συμπεριφορά αλλάζει ραγδαία στρέφοντας μας όλο και περισσότερο στα διαδίκτυο.
 • Με το appoinnt.com η επιχείρηση εύκολα και γρήγορα Θα έχει υποδειγματική συμμόρφωση με τα καινούργια κυβερνητικά μέτρα ασφάλειας για την προστασίας των πολιτών.
 • Η εταιρία σας Θα είναι διαθέσιμη στο καταναλωτικό καινό 24 ώρες το 24ωρο, παρέχοντας άμεση δυνατότητα κρατήσεων μέσω διαδικτύου και την επιλογή της προπληρωμής των υπηρεσιών.
 • Ευκολία επιβεβαίωσης ραντεβού ανέπαφα και άμεσα. Δυνατότητα κράτησης και μέσω Facebook. Διάθεση ανέπαφης συναλλαγής για την ασφάλεια των πελατών σας.
     
Online κρατήσεις:  
•website
•Facebook
•κανάλια κρατήσεων
Διαχείριση ραντεβού.
Διαθεσιμότητα, προσωπικόκαιπόροι.
Οργάνωσητηςεπιχείρησης μέσω του
back office management
Άμεση επικοινωνία
χωρίςταλαιπωρία.
Με μήνυμα, QR code και email
η επιβεβαίωση των ραντεβού.
     
     
Ανέπαφες συναλλαγές.
Διάθεση πολλαπλών τρόπων πληρωμής.
Όλη η οργάνωση και λειτουργία της
εταιρίας ένα κλικ μακριά.
Appoinnt App.
Πρόγραμμα ανάθεσης και
παρακολούθησης της θεραπείας και
της προγραμματισμένης
αποστείρωσης και απολύμανσης

Όλοι είναι online, εσείς γιατί δεν είστε;

Με τη ψηφιακή μετάβαση. μια επιχείρηση γίνεται αυτομάτως φιλική προς τους καταναλωτές και μη, διότι τώρα η επιχείρηση είναι διάφανη και έτσι δίνει τη δύναμη της επιλογή της εμπειρfσς που Θα ζήσει κάποιος στο δικό σας κατάστημα.

 

Κλείστε το δικό σας Appoinnt με τους ειδικούς

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

TRAVELOTOPOS – WORK EASIER
https://travelotopos.com/
e: [email protected]
p: +30 211 411 3020
m: +30 697 747 3121

Share |