Κοροναϊός: Εικόνες - σοκ από τα πρόσωπα γιατρών στην Ουχάν

Εναν πραγματικό εφιάλτη βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές στην Ουχάν, την πόλη στην οποία εμφανίστηκε ο κοροναϊός. Αγνώριστα τα πρόσωπά τους από τον βαρύ εξοπλισμό προστασίας που φορούν στις ατελείωτες βάρδιες. Μελανιές, βαθουλώματα και σημάδια μαρτυρούν το μαρτύριό τους. Δεν σταματούν λεπτό και πολλοί κοιμούνται για λίγο σε πολυθρόνες πριν ξεκινήσει η επόμενη βάρδια.

Ο νέος κοροναϊός έχει μετατραπεί στον απόλυτο παγκόσμιο εφιάλτη τις τελευταίες εβδομάδες και η όλη κατάσταση είναι δραματικά χειρότερη σε ό, τι αφορά την Ουχάν, την πόλη από την οποία ξεκίνησε να μεταδίδεται ο νέος αυτός ιός που έχει κοστίσει την ζωή σχεδόν 500 ανθρώπων μέχρι στιγμής.

Στην Ουχάν γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν ασταμάτητα για να σώσουν όσες περισσότερες ζωές γίνεται.

Προσπαθώντας να βάλουν ένα φρένο στην ταχύτατη εξάπλωση του ιού, αλλά και να προστατευτούν οι ίδιοι, ζουν έναν πραγματικό Γολγοθά.

Όλο αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους, με τα σημάδια να προκαλούν σοκ.

Είναι αναγκασμένοι να φορούν βαρύ εξοπλισμό για να μην μεταδοθεί ο κοροναϊός, μάσκες και στολές, με τα πρόσωπά τους να έχουν μελανιές, σημάδια και κοκκινίλες.

Πέρα από τα εμφανή σημάδια στο δέρμα τους, το πιο... σκληρό είναι αυτό που αποτυπώνεται στα μάτια τους. Ένα μείγμα εξάντλησης και απόγνωσης από την ασταμάτητη εργασία

Eικόνες - σοκ από τη μάχη για τον κοροναϊό

Share |