Κορομηλά Vs Μανωλίδου. Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις;

Η μία ήταν λαμπερή και η άλλη... νευρική. Η μία είχε λόγο καθαρό και δυνατό, καλά αρθρωμένο, ενώ η άλλη είχε άγχος ακόμη και στα βιντεοσκοπημένα πλάνα της. Κορομηλά εναντίον Μανωλίδου και τα τηλεκοντρόλ πήραν φωτιά!  Δε μας νοιάζει σε αυτή τη φάση ποια έκανε μεγαλύτερα νούμερα, αυτό άλλωστε είναι και θέμα δυναμικής του κάθε καναλιού.

Το markos.tv στέκεται στις δύο παρουσιάστριες και εξετάζει το ποια από τις δύο ξεχώρισε με το τηλεοπτικό της εκτόπισμα. Σε αυτή τη σύγκριση λοιπόν δε χωρά καμία αμφιβολία ότι από τη μία πλευρά είχαμε μία λαμπερή Ρούλα Κορομηλά, η οποία θύμιζε τον παλιό καλό εαυτό της, κλάσεις ανώτερη και από το Greek Idol, ενώ από την άλλη είχαμε την Ευγενία Μανωλίδου, γλυκιά μεν αλλά ικανή για τόσο όσο έπαιξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δε νομίζουμε ότι η κυρία Μανωλίδου θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε ένα λαμπερό σόου και να είναι στραμμένα όλα τα φώτα πάνω της, γιατί πολύ απλά δεν έχει αυτό που η Ρούλα Κορομηλά διαθέτει: Το τηλεοπτικό εκτόπισμα. Τώρα το τι θα πουν και τα νούμερα είναι... θέμα concept και καναλιού, όπως επισημάναμε νωρίτερα.


 

 

Θες να νιώσεις και εσύ celebrity με ένα ωραίο ρολόι σαν και αυτό της φωτογραφίας;

Μπες εδώ και δες μοναδικές προσφορές!

 

 

 

 

 

 

Share |