Κωνσταντίνος Ρήγος: «Θα είμαι τολμηρός φέτος στη Eurovision»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Αζερμπαϊτζάν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια Για Σπίτι».

Σχετικά με την απόφασή του να συμμετάσχει ξανά στο διαγωνισμό, μιας και επιμελήθηκε και την περσινή μας εμφάνιση με τον Λούκα Γιώργκα, ο γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης δεν έκρυψε τη χαρά του που συνεργάζεται με την Ελευθερία.

«Μου αρέσει το ότι είναι μια τραγουδίστρια που έχει ένα ταπεραμέντο, έχει ωραία φωνή και είναι “άγνωστη”. Δεν έχει “καεί”, δηλαδή, και δεν περιμένει κάποιος κάτι από αυτή. Οπότε νομίζω ότι όλο αυτό θα δημιουργήσει μια έκπληξη. Κι επειδή εμένα μου αρέσει πάντα να πηγαίνω στα δύσκολα -αφού φέτος δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα, ούτε καν τις φωτιές που είχαμε πέρυσι- πρέπει να πάμε με το λιγότερο που μπορούμε να χαλάσουμε και οικονομικά. Εμένα, λοιπόν, αυτό το πράγμα με ιντριγκάρει στο να δω τι μπορώ να κάνω με αυτό», είπε ο ίδιος.

«Παρότι “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, είπα να το τολμήσω πάλι. Και θα προσπαθήσω να δώσω πάλι μια αίσθηση μιας σύγχρονης Ελλάδας με έναν διαφορετικό τρόπο -τρόπο που δεν θα έχει σχέση με τον περσινό. Θα είμαι τολμηρός φέτος στη Eurovision», συνέχισε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Share |