Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τόλμησε να αλλάξει τα μαλλιά της!

Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρέσουν οι αλλαγές! Η ίδια αυτή τη φορά άλλαξε τα μαλλιά της και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας μέσω Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ποζάρει όλο νάζι στο φωτογραφικό φακό ντυμένη casual.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: "Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με την Color Hair Mask Pink Hairmony μάσκα μαλλιών των @daloncosmetics που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα και ταυτόχρονα αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα από το φριζάρισμα. Εύκολα, γρήγορα, φυσικά!"Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με την Color Hair Mask Pink Hairmony μάσκα μαλλιών των @daloncosmetics που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα και ταυτόχρονα αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα από το φριζάρισμα. Εύκολα, γρήγορα, φυσικά! Κάντε follow στα καλλυντικά @daloncosmetics και ίσως είστε εσείς μια από τις 2 φίλες μου που θα κερδίσουν χρωμομάσκες μαλλιών @daloncosmetics !!! Τις χρωμομάσκες θα τις βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και τα supermarkets. Σας περιμένω @wornoutpassport #QueenDina #DalonCosmetics #Hairmasks #Colours #Hairmony

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Share |