Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση για την αμοιβή της στο Survivor

Πολλά σχόλια και συζητήσεις έχει πυροδοτήσει η πληροφορία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε τα χέρια με το Survivor έναντι αμοιβής 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω επικοινώνησαν με ανθρώπους της Acun Medya, οι οποίοι εξήγησαν τι ακριβώς συμβαίνει με την αμοιβή της πολυσυζητημένης ξανθιάς.

«Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που φημολογείται αλλά και συμφώνησε να αποζημιώνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν και οι συμφωνίες ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίκτες και την εταιρία παραγωγής, είναι ξεχωριστές για τον καθένα, η πρόταση η οποία γίνεται από την παραγωγή είναι πάντα σε συνάρτηση με την τηλεοπτική αγορά, ή το εάν ο υποψήφιος είναι ενεργός ή όχι τηλεοπτικά», ανέφεραν πηγές της εταιρείας παραγωγής του παιχνιδιού.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις φήμες που ήθελαν την Κωνσταντίνα να συζητά με τον ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars, ανέφεραν ότι «σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο για την οικονομική πρόταση το εάν ο υποψήφιος έχει δεχτεί ή διαπραγματεύεται παράλληλα άλλη τηλεοπτική πρόταση. Είναι κάτι που δεν αφορά την εταιρία παραγωγής».

Share |