Κοκκίνου - Μπόγρης: Μαζί και στη Θεσσαλονίκη! Δείτε φωτογραφίες...

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν να περνούν κρίση στη σχέση τους έδωσε το ταξίδι της Έλλης Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει ο Γιώργος Μπόγρης. Το γνωστό ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και δεν κρύβει πια τον έρωτά του. Οι δυο τους πέρασαν μαζί λίγες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης και απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Έλλη ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης και στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” την περίμενε ο αγαπημένος της. Αφού πήρε τις βαλίτσες της, οι δυο τους έφυγαν για το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν στο “Παλαί ντε σπορ”, όπου ο Άρης αγωνιζόταν με το Μαρούσι για να δουν τον αγώνα. Ο Μπόγρης, όμως, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός παιχνιδιού και οι δυο τους παρακολούθησαν τον αγώνα από τις κερκίδες των επισήμων.
 
Την επόμενη μέρα και ενώ ο Μπόγρης πήγε για προπόνηση, η Έλλη Κοκκίνου έκανε τα ψώνια της στην τοπική αγορά και διάλεξε τα καλύτερα για να ετοιμάσει ένα όμορφο γεύμα στον αγαπημένο της.

Share |