Κόβεται το "Top Chef";

Τι κι αν το «Top Chef» του ΑΝΤ1 ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ της φετινής σεζόν; Τι κι αν ήταν ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου; Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης (τουλάχιστον μέχρι τώρα), γεγονός το οποίο στάθηκε και αιτία για να μεταμορφωθεί σε... top πονοκέφαλο για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, όπως σας είπα και χθες.

Γεγονός το οποίο στάθηκε και αιτία επίσης για να αρχίσουν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για το τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γι ΄αυτό και αποφασίσαμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις σε όλα αυτά τα σενάρια. 

Σύμφωνα με τη σεναριολογία της εποχής, υποτίθεται πως τίθεται θέμα αντικατάστασης της Νάντιας Μπουλέ, για να ενισχυθεί η εικόνα του πρότζεκτ με ένα πιο λαμπερό πρόσωπο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού μάς διαβεβαίωσαν πως η Νάντια δεν φεύγει από την εκπομπή. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για μία εκπομπή που βασίζεται σε εκείνη και στις τηλεοπτικές της δυνάμεις, οπότε γιατί και να αντικατασταθεί; Οπως και να το κάνουμε, ο ρόλος της στο «Top Chef» είναι περισσότερο διεκπεραιωτικός.

Οσον αφορά το επόμενο σενάριο; Θέλει τους ΑΝΤενικούς να έχουν δώσει μία προθεσμία στο πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και αν δουν πως δεν τα καταφέρνει, να αποφασίσουν να ολοκληρώσει μία ώρα αρχύτερα τον κύκλο του. Σενάριο που επίσης διαψεύδεται κατηγορηματικά, μιας και το «Top Chef» το έχουν πληρώσει κομματάκι ακριβά για να αποφασίσουν έτσι αβασάνιστα να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Μάλιστα, το κανάλι είναι διατεθειμένο να στηρίξει με κάθε τρόπο το «Top Chef», έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει τη φόρα που του λείπει στους πίνακες τηλεθέασης. Γι’ αυτό, λοιπόν, και του άλλαξαν και ημέρα μετάδοσης και από Σάββατο πια μεταδίδεται Πέμπτη, ενώ οσονούπω θα δούμε και διάφορους guests να φορούν την ποδιά του chef.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εκπομπής θα δούμε εκτός από τον Κώστα Καραφώτη  και τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Γιώργο Λεβέντη, αλλά και τον Γιώργο Θεοφάνους, να ενώνουν τις δυνάμεις τους με όλους τους υποψήφιους chef του ΑΝΤ1, αλλά και όχι μόνο...
ΕΘΝΟΣ

Share |