Κόβεται η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη; Τι απαντά ο ίδιος

Φήμες θέλουν την εκπομπή να κόβεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ολοκληρώνοντας πρόωρα τον κύκλο της στον τηλεοπτικό αέρα. Πάντως ήδη το κανάλι του Αμαρουσίου άλλαξε την ώρα μετάδοσής του σε μια προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος του κοινού.

Πλέον το «Beat Buzzer» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή 23:45 το βράδυ.

Για τις σχετικές φήμες τοποθετήθηκε ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης στο Instagram. Απαντώντας σε σχετικό σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία του ο tattoo artist σημείωσε ότι η εκπομπή δεν κόβεται και θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά μέχρι τον Δεκέμβριο όπως είναι προγραμματισμένο. Εκτόξευσε μάλιστα τα βέλη του σε δημοσιογράφους.

«Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε πότε, θα τελειώσει κανονικά τον Δεκέμβριο όπως έχει προγραμματιστεί, άπλα όπως κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια με μια εκπομπή βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μια ιστορία ό,τι κόβομαι η πάω πάτο κτλπ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω όπως πχ ότι ο «δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέαση τις Κυριακές το απόγευμα αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη, τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το beat buzzer. ΟΠΟΊΟ ΈΧΕΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ! » ήταν η απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη.

Κόβεται η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη; Τι απαντά ο ίδιος

Share |