Κ.Μουτσάτσου: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με έναν Ιταλοαμερικανό»


Η Κατερίνα Μουτσάτου επιστρέφει στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική προβολή της πανέμορφης Αίγινας και την ίδια ώρα δεν διστάζει να εξομολογηθεί στο "People" ότι ζει ένα μεγάλο έρωτα! 

Μία συνέντευξη για όλους και για όλα: «Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψω ως σερβιτόρα, όπως κάνουν πολλοί, αν και θα ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία. Το επάγγελμα του σερβιτόρου στο LA είναι πολύ cool. Όλοι τους είναι " ένας κι ένας". Και όλα τα πόστα στα εστιατόρια, στα οποία πηγαίνουν σκηνοθέτες και παραγωγοί, είναι κλεισμένα» λέει στο περιοδικό PEOPLE. 

Η ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη. «Ερωτεύτηκα πολύ. Είναι ιταλοαμερικανός, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου». Όσο για το ποιος είναι ο λόγος που δεν θα άλλαζε με τίποτα την Ελλάδα, η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι κάθετη στην απάντηση της. «Για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά. "Φρικάρω" με την ιδέα να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Αμερική. Και δεν θα το κάνω».

Και καλά θα κάνεις Κατερίνα μου! Άλλωστε το νησί σου, η Αίγινα από την οποία και οι εκπληκτικές φωτογραφίες που βλέπετε, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσεις παιδιά: Ένας πραγματικός παράδεισος, μόνο μία ώρα από την Αθήνα. Σκέφτεσαι τίποτα πιο ιδανικό;

Αίγινα: Το τέλειο μέρος για διακοπές και για... μια ζωή!!!

Παραπάνω εικόνες
Share |