Κ.Κατσούλης: «Το μωρό είναι το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου»

Καλεσμένος του Χρ'ηστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα το πρωί ο Κρατερός Κατσούλης. Ο πανευτυχής μπαμπάς μίλησε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" για την 37 ημερών κόρη που απέκτησε. «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι, που το ξέρετε καλά και οι δυο σας, δεν μπορείς να το περιγράψεις. Είναι μια ευλογία, είναι μια χαρά Θεού. Είναι το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου», είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια του τοκετού δεν ήταν μέσα στο χειρουργείο, αφού η σύζυγός του γέννησε με καισαρική: «Ήμουν όμως σε όλο το πριν και όλο το μετά. Η αγωνία μου, έτσι κι αλλιώς, ήταν για την Κατερίνα πρώτα και μετά για το παιδάκι. Αυτό που ζω είναι αυτό το καθημερινό που βλέπεις όλα τα καινούρια πράγματα και το παρακολουθείς με ενδιαφέρον, με χαρά, με έκπληξη, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα φυσικό πράγμα. Τουλάχιστον εγώ δεν ένιωσα τεράστια έκπληξη όσον αφορά το γεγονός» είπε.

Τέλος όσον αφορά για το όνομα του παιδιού, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Είμαστε και οι δυο υπέρ του να βρούμε ένα σπάνιο όνομα. Ίσως να είναι και αρχαιοελληνικό ή να έχει σχέση και με τη μυθολογία. Αλλά να είναι και εύηχο και όχι επιθετικό. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Θέλουμε να είναι και καλότυχο και να ταιριάζει στο παιδάκι. Μου άρεσε το "Δανάη", αλλά δεν θα είναι αυτό».

Share |